Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Μυστήριο με χιλιάδες ευρώ που βρέθηκαν σε… τουαλέτες!!!




Μυστήριο με χιλιάδες ευρώ που βρέθηκαν σε… τουαλέτες στη Γενέυη
Μία ομολογουμένως… μυστηριώδη υπόθεση βρώμικου χρήματος, προσπαθούν να «φωτίσουν» εισαγγελείς στην Ελβετία.

Ένα μεγάλο ποσό αρκετών δεκάδων χιλιάδων ευρώ βρέθηκαν σε… τουαλέτες, στη Γενεύη.
Τα χαρτονομίσματα των 500 ευρώ, κομμένα, εντοπίστηκαν σε τουαλέτες υποκαταστήματος της τράπεζας UBS και σε… τρία γειτονικά εστιατόρια.

Το περιστατικό έχει κοστίσει χιλιάδες φράγκα, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες υδραυλικές εργασίες για την απόφραξη των σωλήνων, σύμφωνα με το BBC.

Η καταστροφή χαρτονομισμάτων δεν είναι αδίκημα στην Ελβετία, αλλά οι εισαγγελείς προσπαθούν να διαπιστώσουν από πού... ήρθαν τα χρήματα και αν πίσω από αυτά κρύβεται κάποια εγκληματική πράξη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian, τα χρήματα προήλθαν από θυρίδα στη Γενεύη, η οποία ανήκει σε Ισπανίδα. Δικηγόρος της γυναίκας παρουσιάστηκε σε αστυνομικό τμήμα, γράφει η Tribune de Genève, απλά για να προσφέρει να καλύψει το κόστος των υδραυλικών εργασιών στην τράπεζα και τα τρία εστιατόρια.

Ωστόσο δεν εξήγησε γιατί κάποιος έριξε τα χρήματα στην… τουαλέτα.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ένα από τα εστιατόρια, μία πιτσαρία, ειδοποίησε την αστυνομία όταν «βούλωσαν» οι ανδρικές τουαλέτες, δήλωσε στην Tribune σερβιτόρος που εργάζεται εκεί.

Ψάχνοντας να βρουν τον λόγο που προέκυψε αυτό το πρόβλημα, το προσωπικό βρήκε δεκάδες σκισμένα 500ευρα να έχουν… «φρακάρει» στις σωληνώσεις.





kontranews.gr








Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael